Suport për blerje !

259100 – Punto Metali me maje konike HSS-G Twist / DIN338 10,0 mm

1,690 L

259100 – Punto Metali me maje konike HSS-G Twist / DIN338 10,0 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
259100 - Punto Metali me maje konike HSS-G Twist / DIN338 10,0 mm 1,690 L
Brand:RUKO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

259100 – Punto Metali me maje konike HSS-G Twist / DIN338 10,0 mm