Suport për blerje !

252060002/ST1 – Elektrokose elektrike GT 106C 600 W, Gjeresia e prerjes 30 cm, Fije Tap & Go 1.5 mm

11,000 L

252060002/ST1 – Elektrokose elektrike GT 106C 600 W, Gjeresia e prerjes 30 cm, Fije Tap & Go 1.5 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
252060002/ST1 - Elektrokose elektrike GT 106C 600 W, Gjeresia e prerjes 30 cm, Fije Tap & Go 1.5 mm 11,000 L
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

252060002/ST1 – Elektrokose elektrike GT 106C 600 W, Gjeresia e prerjes 30 cm, Fije Tap & Go 1.5 mm