Suport për blerje !
Ofertë!

9870-20 – Elektrokose EasyCut 450 W / 25 cm

Çmimi origjinal qe: 11,750 L.Çmimi i tanishëm është: 8,900 L.

-24%

9870-20 – Elektrokose EasyCut 450 W / 25 cm

9870-20 - Elektrokose EasyCut 450 W / 25 cm 11,750 L Çmimi origjinal qe: 11,750 L.8,900 LÇmimi i tanishëm është: 8,900 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Elektrokose EasyCut 450 W / 25 cm