Suport për blerje !
Ofertë!

9872-20 – Elektrokose ComfortCut 550 W / 28 cm

Çmimi origjinal qe: 11,580 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-15%

Elektrokose ComfortCut 550 W / 28 cm

9872-20 - Elektrokose ComfortCut 550 W / 28 cm 11,580 L Çmimi origjinal qe: 11,580 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Elektrokose ComfortCut 550 W / 28 cm