Suport për blerje !
Ofertë!

18010-20 – Tub uji Classic 1/2″ 50m

Çmimi origjinal qe: 9,380 L.Çmimi i tanishëm është: 7,500 L.

-20%

Tub uji Classic 1/2″ 50m

18010-20 - Tub uji Classic 1/2" 50m 9,380 L Çmimi origjinal qe: 9,380 L.7,500 LÇmimi i tanishëm është: 7,500 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub uji Classic 1/2″ 50m