Suport për blerje !
Ofertë!

71021.16650.59 – Tub Uji IDRO – YELLOW 1/2″ 50 m

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 1,990 L.

-33%

Tub Uji IDRO – YELLOW 1/2″ 50 m

71021.16650.59 - Tub Uji IDRO - YELLOW 1/2" 50 m 2,990 L Çmimi origjinal qe: 2,990 L.1,990 LÇmimi i tanishëm është: 1,990 L.
Brand:FITT

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub Uji IDRO – YELLOW 1/2″ 50 m