Suport për blerje !
Ofertë!

18009-20 – Tub uji Classic 1/2″ 30m

Çmimi origjinal qe: 6,260 L.Çmimi i tanishëm është: 4,500 L.

-28%

Tub uji Classic 1/2″ 30m

18009-20 - Tub uji Classic 1/2" 30m 6,260 L Çmimi origjinal qe: 6,260 L.4,500 LÇmimi i tanishëm është: 4,500 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub uji Classic 1/2″ 30m