Suport për blerje !
Ofertë!

113784 – Motokose me benzine BC 400 B / 40 cc me fije dhe disk

Çmimi origjinal qe: 31,370 L.Çmimi i tanishëm është: 24,900 L.

-21%

Motokose me benzine BC 400 B / 40 cc me fije dhe disk

113784 - Motokose me benzine BC 400 B / 40 cc me fije dhe disk 31,370 L Çmimi origjinal qe: 31,370 L.24,900 LÇmimi i tanishëm është: 24,900 L.
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine BC 400 B / 40 cc me fije dhe disk