Suport për blerje !

101020 – Set me punto konike HSS 1,2,3 mm

13,500 L

Set me punto konike HSS 1,2,3 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
101020 - Set me punto konike HSS 1,2,3 mm 13,500 L
Brand:RUKO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me punto konike HSS 1,2,3 mm