Suport për blerje !

EB430 – Fryrese gjethesh shpine Force Pro 42.7CC, 1.25kw, 70m/s shpejtesi ajri

18,500 L

EB430 – Fryrese gjethesh shpine

Force Pro

42.7CC,

1.25kw,

70m/s shpejtesi ajri

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
EB430 - Fryrese gjethesh shpine Force Pro 42.7CC, 1.25kw, 70m/s shpejtesi ajri 18,500 L
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

EB430 – Fryrese gjethesh shpine

Force Pro

42.7CC,

1.25kw,

70m/s shpejtesi ajri