Suport për blerje !
Ofertë!

YT-83152 – Kabell starti 400A 2.5M

Çmimi origjinal qe: 2,160 L.Çmimi i tanishëm është: 1,690 L.

-22%

Kabell starti 400A 2.5M

YT-83152 - Kabell starti 400A 2.5M 2,160 L Çmimi origjinal qe: 2,160 L.1,690 LÇmimi i tanishëm është: 1,690 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-83152 – Kabell starti 400A 2.5M