Suport për blerje !

YT-24243 – Karrukull ajri automatike 15M 1/4 6.3mm 300psi

7,500 L

Karrukull ajri automatike 15M 1/4 6.3mm 300psi

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-24243 - Karrukull ajri automatike 15M 1/4 6.3mm 300psi 7,500 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Karrukull ajri automatike 15M 1/4 6.3mm 300psi