Suport për blerje !
Ofertë!

WP15I – Motopompe me benzine me 4 Kohe Force Pro 1.5” , 35CC, 1.1Kw, 30m, 135l/min

Çmimi origjinal qe: 18,550 L.Çmimi i tanishëm është: 17,500 L.

-6%

WP15I – Motopompe me benzine me 4 Kohe Force Pro 1.5” , 35CC, 1.1Kw, 30m, 135l/min

WP15I - Motopompe me benzine me 4 Kohe Force Pro 1.5'' , 35CC, 1.1Kw, 30m, 135l/min 18,550 L Çmimi origjinal qe: 18,550 L.17,500 LÇmimi i tanishëm është: 17,500 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

WP15I – Motopompe me benzine me 4 Kohe Force Pro 1.5” , 35CC, 1.1Kw, 30m, 135l/min