Suport për blerje !
Ofertë!

V4005015 – RAL 5015, Spraj boje akrilik Bojeqielli 400ml ( 6 cope )

Çmimi origjinal qe: 660 L.Çmimi i tanishëm është: 450 L.

-32%

RAL 5015, Spraj boje akrilik Bojeqielli 400ml ( 6 cope )

V4005015 - RAL 5015, Spraj boje akrilik Bojeqielli 400ml ( 6 cope ) 660 L Çmimi origjinal qe: 660 L.450 LÇmimi i tanishëm është: 450 L.
Brand:AMBROSOL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

RAL 5015, Spraj boje akrilik Bojeqielli 400ml ( 6 cope )