Suport për blerje !
Ofertë!

V4006018 – RAL 6018, Spraj boje akrilik e Gjelbert 400ml ( 6 cope )

Çmimi origjinal qe: 590 L.Çmimi i tanishëm është: 450 L.

-24%

RAL 6018, Spraj boje akrilik e Gjelbert 400ml ( 6 cope )

V4006018 - RAL 6018, Spraj boje akrilik e Gjelbert 400ml ( 6 cope ) 590 L Çmimi origjinal qe: 590 L.450 LÇmimi i tanishëm është: 450 L.
Brand:AMBROSOL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

RAL 6018, Spraj boje akrilik e Gjelbert 400ml ( 6 cope )