Suport për blerje !

TY10003 – Prese Hidraulike tavoline 10 Ton

39,500 L

TY10003 – Prese Hidraulike tavoline 10 Ton

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
TY10003 - Prese Hidraulike tavoline 10 Ton 39,500 L
Brand:TORIN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Prese Hidraulike tavoline 10 Ton