Suport për blerje !

Sharre me maje vertikale 705W, 90 mm ne valixhe plastike

16,900 L

Sharre me maje vertikale 705W, 90 mm ne valixhe plastike

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Sharre me maje vertikale 705W, 90 mm ne valixhe plastike 16,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sharre me maje vertikale 705W, 90 mm ne valixhe plastike