Suport për blerje !
Ofertë!

Set me 1 tavoline dhe 2 karrige metalike (tavolina 60×72 cm, karriget 41x45x80 cm)

Çmimi origjinal qe: 11,550 L.Çmimi i tanishëm është: 10,500 L.

-9%

Set me 1 tavoline dhe 2 karrige metalike (tavolina 60×72 cm, karriget 41x45x80 cm)

Set me 1 tavoline dhe 2 karrige metalike (tavolina 60x72 cm, karriget 41x45x80 cm) 11,550 L Çmimi origjinal qe: 11,550 L.10,500 LÇmimi i tanishëm është: 10,500 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 1 tavoline dhe 2 karrige metalike (tavolina 60×72 cm, karriget 41x45x80 cm)