Suport për blerje !
Ofertë!

R23160 – Rrote gome e levizeshme me frenim 160 mm / 10 cp

Çmimi origjinal qe: 1,430 L.Çmimi i tanishëm është: 1,190 L.

-17%

Rrote gome e levizeshme me frenim 160 mm / 10 cp

R23160 - Rrote gome e levizeshme me frenim 160 mm / 10 cp 1,430 L Çmimi origjinal qe: 1,430 L.1,190 LÇmimi i tanishëm është: 1,190 L.
Brand:KAISER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rrote gome e levizeshme me frenim 160 mm / 10 cp