Punto SDS-Plus 20 x 250 mm

Punto SDS-Plus 20 x 250 mm

2,890 L

Marka:HIKOKI

Punto SDS-Plus 20 x 250 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Plus 20 x 250 mm