Punto SDS-Plus 6 x 310 mm

Punto SDS-Plus 6 x 310 mm

1,150 L

Marka:HIKOKI

Punto SDS-Plus 6 x 310 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Plus 6 x 310 mm