Suport për blerje !
Ofertë!

Punto SDS-Plus 14 x 160 mm me 4 koka

Çmimi origjinal qe: 2,400 L.Çmimi i tanishëm është: 1,950 L.

-19%

Punto SDS-Plus 14 x 160 mm me 4 koka

Punto SDS-Plus 14 x 160 mm me 4 koka 2,400 L Çmimi origjinal qe: 2,400 L.1,950 LÇmimi i tanishëm është: 1,950 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Plus 14 x 160 mm me 4 koka