Suport për blerje !

Punto Qendrore 6.35 x 79 mm per trapan magnetik

1,500 L

Punto Qendrore 6.35 x 79 mm per trapan magnetik

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Punto Qendrore 6.35 x 79 mm per trapan magnetik 1,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Qendrore 6.35 x 79 mm per trapan magnetik