Suport për blerje !

Pistolete Dadiçekesh elektrike 1” / 900 W / 1000 Nm

99,500 L

Pistolete Dadiçekesh elektrike 1” / 900 W / 1000 Nm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Pistolete Dadiçekesh elektrike 1'' / 900 W / 1000 Nm 99,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete Dadiçekesh elektrike 1” / 900 W / 1000 Nm