Suport për blerje !

Pistolete Dadiçekesh elektrike 1/2″ 370 W / 360 Nm

49,500 L

Pistolete Dadiçekesh elektrike 1/2″ 370 W / 360 Nm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Pistolete Dadiçekesh elektrike 1/2" 370 W / 360 Nm 49,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pistolete Dadiçekesh elektrike 1/2″ 370 W / 360 Nm