Suport për blerje !
Ofertë!

MF30030 – Tub uji Doris 3/4” 50m, 0.180Gr/m, 19mm 3 shtresa

Çmimi origjinal qe: 8,200 L.Çmimi i tanishëm është: 5,500 L.

-33%

MF30030 – Tub uji Doris 3/4” 50m, 0.180Gr/m, 19mm 3 shtresa

MF30030 - Tub uji Doris 3/4'' 50m, 0.180Gr/m, 19mm 3 shtresa 8,200 L Çmimi origjinal qe: 8,200 L.5,500 LÇmimi i tanishëm është: 5,500 L.
Brand:PLAHOSAN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

MF30030 – Tub uji Doris 3/4” 50m, 0.180Gr/m, 19mm 3 shtresa