Suport për blerje !
Ofertë!

MF30140 – Tub uji Idro Lili 1/2” 25m, 0.110gr/m 12.5mm 3 shtresa BLU

Çmimi origjinal qe: 2,220 L.Çmimi i tanishëm është: 1,900 L.

-14%

MF30140 – Tub uji Idro Lili 1/2” 25m, 0.110gr/m 12.5mm 3 shtresa BLU

MF30140 - Tub uji Idro Lili 1/2'' 25m, 0.110gr/m 12.5mm 3 shtresa BLU 2,220 L Çmimi origjinal qe: 2,220 L.1,900 LÇmimi i tanishëm është: 1,900 L.
Brand:PLAHOSAN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

MF30140 – Tub uji Idro Lili 1/2” 25m, 0.110gr/m 12.5mm 3 shtresa BLU