Suport për blerje !
Ofertë!

LU2A2500 – Disk me vidium per dru 350 mm Z 42

Çmimi origjinal qe: 13,520 L.Çmimi i tanishëm është: 10,900 L.

-19%

Disk me vidium per dru 350 mm Z 42

LU2A2500 - Disk me vidium per dru 350 mm Z 42 13,520 L Çmimi origjinal qe: 13,520 L.10,900 LÇmimi i tanishëm është: 10,900 L.
Brand:FREUD

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk me vidium per dru 350 mm Z 42