Suport për blerje !
Ofertë!

Karrele me 4 rrota me platforme per pesha deri ne 250 kg

Çmimi origjinal qe: 16,900 L.Çmimi i tanishëm është: 12,900 L.

-24%

Karrele me 4 rrota me platforme per pesha deri ne 250 kg

Karrele me 4 rrota me platforme per pesha deri ne 250 kg 16,900 L Çmimi origjinal qe: 16,900 L.12,900 LÇmimi i tanishëm është: 12,900 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Karrele me 4 rrota me platforme per pesha deri ne 250 kg