Saldatrice inverter MIG/MMA 160A

Saldatrice inverter MIG/MMA 160A

47,900 L

Marka:BORMANN

Saldatrice inverter MIG/MMA 160A

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Saldatrice inverter MIG/MMA 160A