Suport për blerje !

HSMT26316-1 – Meter I verdhe plastik 3m x 16 mm

160 L

Meter I verdhe plastik 3m x 16 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
HSMT26316-1 - Meter I verdhe plastik 3m x 16 mm 160 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Meter I verdhe plastik 3m x 16 mm