Meter Viso me kuti plastike, rezistent ndaj goditjes 3x16mm

Meter Viso me kuti plastike, rezistent ndaj goditjes 3x16mm

2,200 L

Marka:BMI

Meter Viso me kuti plastike, rezistent ndaj goditjes 3x16mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

405341020

BMI – 0