Gershere Krasitese Hardhie Inoxi B/M 22 mm

Gershere Krasitese Hardhie Inoxi B/M 22 mm

3,490 L

Marka:GARDENA

Gershere Krasitese Hardhie Inoxi B/M 22 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

12203-20

GARDENA – 0