Suport për blerje !
Ofertë!

FNC-1K – Presostat pompe automatik 1.1kw-220V 10 Bar , me kabull

Çmimi origjinal qe: 4,900 L.Çmimi i tanishëm është: 4,500 L.

-8%

Presostat pompe automatik 1.1kw-220V 10 Bar , me kabull

FNC-1K - Presostat pompe automatik 1.1kw-220V 10 Bar , me kabull 4,900 L Çmimi origjinal qe: 4,900 L.4,500 LÇmimi i tanishëm është: 4,500 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Presostat pompe automatik 1.1kw-220V 10 Bar , me kabull