Suport për blerje !
Ofertë!

FB80 – Pompe Volumetrike 750W, hedhja 45 m, prurja 53 l/min

Çmimi origjinal qe: 11,040 L.Çmimi i tanishëm është: 8,900 L.

-19%

Pompe Volumetrike 750W, hedhja 45 m, prurja 53 l/min

FB80 - Pompe Volumetrike 750W, hedhja 45 m, prurja 53 l/min 11,040 L Çmimi origjinal qe: 11,040 L.8,900 LÇmimi i tanishëm është: 8,900 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Volumetrike 750W, hedhja 45 m, prurja 53 l/min