Suport për blerje !
Ofertë!

CL2214-A – Shkalle Alumini Industriale Dyshe 2×14 (2*4Mt)

Çmimi origjinal qe: 27,590 L.Çmimi i tanishëm është: 20,900 L.

-24%

CL2214-A – Shkalle Alumini Industriale Dyshe 2×14 (2*4Mt)

CL2214-A - Shkalle Alumini Industriale Dyshe 2x14 (2*4Mt) 27,590 L Çmimi origjinal qe: 27,590 L.20,900 LÇmimi i tanishëm është: 20,900 L.
Brand:CASALINE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

CL2214-A – Shkalle Alumini Industriale Dyshe 2×14 (2*4Mt)