Suport për blerje !
Ofertë!

CAM40 – Pompe Presioni CAM40 / 0.60 Kw 38 m 50 l/min

Çmimi origjinal qe: 17,280 L.Çmimi i tanishëm është: 14,900 L.

-14%

Pompe Presioni CAM40 / 0.60 Kw 38 m 50 l/min

CAM40 - Pompe Presioni CAM40 / 0.60 Kw 38 m 50 l/min 17,280 L Çmimi origjinal qe: 17,280 L.14,900 LÇmimi i tanishëm është: 14,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Presioni CAM40 / 0.60 Kw 38 m 50 l/min