Suport për blerje !
Ofertë!

B09338E7.50 – Punto Metali HSS-CO / DIN 338 N 7,50

Çmimi origjinal qe: 770 L.Çmimi i tanishëm është: 550 L.

-29%

Punto Metali HSS-CO / DIN 338 N 7,50

B09338E7.50 - Punto Metali HSS-CO / DIN 338 N 7,50 770 L Çmimi origjinal qe: 770 L.550 LÇmimi i tanishëm është: 550 L.
Brand:CF

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Metali HSS-CO / DIN 338 N 7,50