Suport për blerje !
Ofertë!

9676908-38 – Motosharre 550 XP Mark II / 50.1 cm³ 3.0 Kw 45 cm 0.325 1.3 mm

Çmimi origjinal qe: 100,190 L.Çmimi i tanishëm është: 75,900 L.

-24%

Motosharre 550 XP Mark II / 50.1 cm³ 3.0 Kw 45 cm 0.325 1.3 mm

9676908-38 - Motosharre 550 XP Mark II / 50.1 cm³ 3.0 Kw 45 cm 0.325 1.3 mm 100,190 L Çmimi origjinal qe: 100,190 L.75,900 LÇmimi i tanishëm është: 75,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 550 XP

Mark II

50.1 cm³

3.0 Kw

45 cm

0.325

1.3 mm