Suport për blerje !
Ofertë!

9672842-01 – Fryrese gjethesh me benxine 525BX/ 86 m-s

Çmimi origjinal qe: 57,880 L.Çmimi i tanishëm është: 49,900 L.

-14%

Fryrese gjethesh me benxine 525BX/ 86 m-s

9672842-01 - Fryrese gjethesh me benxine 525BX/ 86 m-s 57,880 L Çmimi origjinal qe: 57,880 L.49,900 LÇmimi i tanishëm është: 49,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fryrese gjethesh me benxine 525BX/ 86 m-s

SPECIFIKIMET

 Kapaciteti
Rrjedha e ajrit ne paradhome 14 m³/min
Rrjedha e ajrit në tub 13 m³/min
Shpejtësia e ajrit (grykë e sheshtë) 86 m/s
Shpejtësia e ajrit (grykë e rrumbullakët) 70 m/s
 Motorri
Vrima e cilindrit 34 mm
Zhvendosja e cilindrit 25.4 cm³
Goditje e cilindrit 28 mm
Hendeku i elektrodës 0,65 mm
Konsumi i karburantit 518 g/kWh
Vëllimi i rezervuarit të karburantit 0,45 l
Shpejtësia e motorrit ne minimo 3000 rpm
Shpejtësia maksimale e fuqisë 7300 rpm
Prodhimi i fuqisë 0,9 kW
Burimi i energjisë Benzine
Kandele NGK BPMR8Y