Suport për blerje !
Ofertë!

EB975 – Fryrës gjethesh shpine me benzine 32.6 CC, 0.9 kW, 7000 rpm

Çmimi origjinal qe: 30,530 L.Çmimi i tanishëm është: 27,500 L.

-10%

Fryrës gjethesh shpine me benzine 32.6 CC, 0.9 kW, 7000 rpm

EB975 - Fryrës gjethesh shpine me benzine 32.6 CC, 0.9 kW, 7000 rpm 30,530 L Çmimi origjinal qe: 30,530 L.27,500 LÇmimi i tanishëm është: 27,500 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fryrës gjethesh shpine me benzine 32.6 CC, 0.9 kW, 7000 rpm