Suport për blerje !
Ofertë!

9665324-01 – Krasitese ligustrash me benzine 122HD60 / 21.7 cm³, 0.6 Kw, 59 cm

Çmimi origjinal qe: 59,050 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-32%

Krasitese ligustrash me benzine 122HD60 / 21.7 cm³, 0.6 Kw, 59 cm

9665324-01 - Krasitese ligustrash me benzine 122HD60 / 21.7 cm³, 0.6 Kw, 59 cm 59,050 L Çmimi origjinal qe: 59,050 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese ligustrash me benzine 122HD60 / 21.7 cm³, 0.6 Kw, 59 cm