Suport për blerje !
Ofertë!

PH2570 – Krasitese ligustrash me benzine 25,4cc, 1,2 Hp, lame dysh lazer-cut 70cm

Çmimi origjinal qe: 22,290 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-11%

PH2570 – Krasitese ligustrash me benzine 25,4cc, 1,2 Hp, lame dysh lazer-cut 70cm

PH2570 - Krasitese ligustrash me benzine 25,4cc, 1,2 Hp, lame dysh lazer-cut 70cm 22,290 L Çmimi origjinal qe: 22,290 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:NAKAYAMA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

PH2570 – Krasitese ligustrash me benzine 25,4cc, 1,2 Hp, lame dysh lazer-cut 70cm