Suport për blerje !
Ofertë!

920001 – Shkundese ulliri Gold Carbon 4×4 , 12 V/24 V , 2.4m tub dhe 15m kabell 2x3mm

Çmimi origjinal qe: 58,250 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-32%

Shkundese ulliri Gold Carbon 4×4 , 12 V/24 V , 2.4m tub dhe 15m kabell 2x3mm

920001 - Shkundese ulliri Gold Carbon 4x4 , 12 V/24 V , 2.4m tub dhe 15m kabell 2x3mm 58,250 L Çmimi origjinal qe: 58,250 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:MI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Shkundese ulliri Gold Carbon 4×4 , 12 V/24 V , 2.4m tub dhe 15m kabell 2x3mm