Suport për blerje !
Ofertë!

77042.16625.59 – Tub Uji FLORA 1/2″ 25 m

Çmimi origjinal qe: 3,660 L.Çmimi i tanishëm është: 3,000 L.

-18%

Tub Uji FLORA 1/2″ 25 m

77042.16625.59 - Tub Uji FLORA 1/2" 25 m 3,660 L Çmimi origjinal qe: 3,660 L.3,000 LÇmimi i tanishëm është: 3,000 L.
Brand:FITT

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub Uji FLORA 1/2″ 25 m