Suport për blerje !
Ofertë!

76199.16650.59 – Tub Uji Orange 1/2” 50 m NTS

Çmimi origjinal qe: 11,460 L.Çmimi i tanishëm është: 7,900 L.

-31%

Tub Uji Orange 1/2” 50 m NTS

76199.16650.59 - Tub Uji Orange 1/2'' 50 m NTS 11,460 L Çmimi origjinal qe: 11,460 L.7,900 LÇmimi i tanishëm është: 7,900 L.
Brand:FITT

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub Uji Orange 1/2” 50 m NTS