71017.16625.59 – Tub Uji FITT MINT 1/2″ 25 m
2,500 L 1,990 L Shtoje në shportë
Ofertë!

71017.16625.59 – Tub Uji FITT MINT 1/2″ 25 m

1,990 L

-20%
Brand:FITT

Tub Uji FITT MINT 1/2″ 25 m

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub Uji FITT MINT 1/2″ 25 m