Suport për blerje !

698040 – Nivelues alumini Robust 40 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm

4,750 L

Nivelues alumini Robust 40 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
698040 - Nivelues alumini Robust 40 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm 4,750 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues alumini Robust 40 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm