Suport për blerje !
Ofertë!

5STY-50-90 – Shkermoqese per kalli misri 750W, 0.75 Kw/1.0 Hp, 240kg/Ore

Çmimi origjinal qe: 17,250 L.Çmimi i tanishëm është: 12,500 L.

-28%

FORCE – 5STY-50-90 – Shkermoqese per kalli misri 750W, 0.75 Kw/1.0 Hp, 240kg/Ore

5STY-50-90 - Shkermoqese per kalli misri 750W, 0.75 Kw/1.0 Hp, 240kg/Ore 17,250 L Çmimi origjinal qe: 17,250 L.12,500 LÇmimi i tanishëm është: 12,500 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

FORCE – 5STY-50-90 – Shkermoqese per kalli misri 750W, 0.75 Kw/1.0 Hp, 240kg/Ore