Suport për blerje !

5910000 – Baladeze bosh per 50m kabull me 4 priza dhe mbrojtje termale IP20 pa kapak

1,490 L

Baladeze bosh per 50m kabull me 4 priza dhe mbrojtje termale IP20 pa kapak

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
5910000 - Baladeze bosh per 50m kabull me 4 priza dhe mbrojtje termale IP20 pa kapak 1,490 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Baladeze bosh per 50m kabull me 4 priza dhe mbrojtje termale IP20 pa kapak